Som una família d’apicultors, que teníem l’il·lusió de fer una Casa Rural, que estiguera dedicada a l’apicultura ja que aquest poble es de tradició apícola.


Després d’haver adquirit la casa en el nucli antic de la localitat, que durant anys havia albergat el primer bar que va haver en el municipi, i després de molts anys d’estar tancada, l’hem rehabilitat en l’actualitat, per a donar pas a la CASA RURAL L’ARTESÀ.

La casa és un antic edifici de gruixuts murs de pedra, que s'ha rehabilitat amb cura i dedicació, respectant el major nombre d'elements originals, el que atorga un caràcter acollidor i rústic en el qual es conjuguen pedra, fusta i forja, creant un ambient agradable i familiar que convida a uns dies de descans degustant la nostra cuina casolana i mediterrània, tot això acompanyat d'una acurada atenció i un servei de qualitat en el qual no mancada detall per part dels propietaris.

La CASA RURAL L'ARTESÀ els ofereix la possibilitat de conèixer un dels paratges naturals més bells de l'interior de la província de Castelló, Situat en ple Parc Natural de la SERRA D'ESPADÀ.


VIDEO